+40 744 567 346

office@rockagenco.ro

Termeni
și Condiții

1. Acceptarea Termenilor

Accesând sau utilizând www.rockagenco.ro , ești de acord să fii supus acestor Termeni și Condiții și Politicii noastre de Confidențialitate. Dacă nu ești de acord cu acești termeni, te rugăm să te abții de la utilizarea site-ului.

2. Înregistrarea Utilizatorului

Anumite funcționalități ale site-ului pot necesita înregistrarea utilizatorului. Prin înregistrare, ești de acord să furnizezi informații precise și complete. Ne angajăm să menținem informațiile dumneavoastră confidențiale.

3. Conținut și Proprietate Intelectuală

Tot conținutul de pe www.rockagenco.ro , inclusiv textul, grafica, logourile, imaginile și software-ul, este proprietatea Rocka Genco și este protejat de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

4. Newsletter

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, ești de acord să primești e-mailuri cu actualizări, promoții și alte informații. Poți renunța la abonare în orice moment folosind link-ul furnizat în e-mailuri. De asemenea, email-ul dumneavoastră va beneficia de reglementările de confidențialitate în vigoare legii.

5. Formular de Contact

La utilizarea formularului de contact, ești de acord să furnizezi informații precise. Rocka Genco va utiliza informațiile furnizate doar în scopuri de comunicare și nu le va împărtăși cu terțe părți fără consimțământul tău.

7. Politica de Confidențialitate

Politica noastră de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile tale personale. Prin utilizarea www.rockagenco.ro , ești de acord cu termenii stabiliți în Politica de Confidențialitate.

8. Limitarea Răspunderii

Rocka Genco nu este responsabil pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale, consecințiale sau punitive rezultate din utilizarea www.rockagenco.ro .

9. Legea Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu: Legile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE; Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice; Ordonanța de urgență nr. 141/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de furnizare de conţinut digital şi de servicii digitale. Orice dispute care rezultă din acești termeni vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din [Jurisdicția Ta].

10. Modificări ale Termenilor

Rocka Genco își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Utilizarea continuă a www.rockagenco.ro după astfel de modificări constituie acceptarea noilor termeni. Informații de Contact: Rocka Genco SRL Strada Panduri 131-133, Rudeni 077041 rockagenco@gmail.com 0748564297