+40 744 567 346

office@rockagenco.ro

Companie

Câțiva dintre

Colaboratorii

noștri

Povestea
noastră

Rocka Genco a fost fondată de către Toader Marius, un pionier în domeniul său și un expert recunoscut în industrie. Cu o experiență solidă în calitate de Service Manager la Wirtgen Romania, Toader Marius și-a adus cunoștințele și expertiza în cadrul Rocka Genco, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea activităților noastre.

Ce ne recomandă astăzi sunt temelia și viziunea stabilite de el și echipa sa. În prezent, Rocka Genco este mult mai mult decât o simplă afacere, este o afacere de familie unde valoarea esențială este progresul continuu și calitatea ireproșabilă.

Câteva dintre

Lucrările
noastre

Misinuea
Rocka

Ne-am asumat misiunea de a oferi soluții inovatoare și de încredere. Fiecare angajat din echipa noastră aduce o pasiune unică și un nivel ridicat de expertiză, contribuind la consolidarea reputației noastre și la satisfacția clienților noștri.

Suntem dedicați pentru a servi nevoile dumneavoastră și suntem mândri că putem oferi produse și servicii care depășesc așteptările. Continuăm să ne extindem și să ne perfecționăm pentru a rămâne în fruntea acestei industrii , aducând inovație și excelență în tot ceea ce facem. Suntem încântați să vă oferim soluții de cea mai înaltă calitate!

Vreți mai multe detalii?

Nu ezitați
să ne contactați